Bettans Blogg

Bettans Blogg

Om bloggen

Lite tankar och funderingar som dyker upp.

Pingst.

Maj 2012Posted by Bettan Mon, May 28, 2012 13:41:24

Tänk vad tiden går. Nu har det varit Pingst men den känns ju som en vanlig helg numera. Synd! Pingst och Mors Dag inföll på samma helg i år. Åh, vilket underbart sommarväder det var. Ljuvligt, ljuvligt!

Rissa och jag var och plockade en bukett, mors dags bukett till kaffebordet. Gubben dammade av våra mc. Äldste sonen ringde och önskade Mors Dag. Den yngre kom ut senare på kvällen och klippte då gräset åt oss. Hasse kom med Moa på eftermiddagen och han önskade trevlig Mors Dag för du är ju mor även om du inte är min mor sa han. Vad snällt av honom!

Vi grillade lite. Det är ju grilltider nu… hihihi. Åh, vad gott det är! Solen hade värmt upp poolen till 21-22 grader men ingen orkade bada då.

I dag är det blåsigt, helmulen himmel och bara 15 grader och regn väntas. Lite tråkigt! Jag tycker inte om SMHI när de säger att det ska vara så här nu ett tag. För det måste ju vara deras fel… eller? Haha.

Rissa premiärlekte här i veckan i sin pool när vi började fylla den. Jag filmade henne och tänker lägga upp den på FB fast kvalitén är jättedålig. Lisbeth Löjdström-Andersson.

Rissa & Moa.

Måndagskramar från mig!

  • Comments(2)//bettan.lojdstrom.se/#post170