Bettans Blogg

Bettans Blogg

Om bloggen

Lite tankar och funderingar som dyker upp.

Äntligen värme

JUNI 2017Posted by Bettan Wed, June 14, 2017 23:14:08

Det har varit ett underbart väder i dag.

Då passade vi på att så morötter och plantera ut squashen från växthuset ut på landet. Hoppas den klarar av det nu när den har stått i värmen där inne.

Jordgubbsplantorna som jag köpte i maj har fått kart och de gamla plantorna blommar. Vi har rensat ogräs i landet och i morgon ska vi så bönor och ärtor. Kanske lite sent för det men det kommer det som kommer. Vi satte 6 olika sorter potatis och blasten har kommit upp en dm. Kommer inte ihåg men kanske bara 10-15 sättpotatis av varje sort.

Kryddplantorna som jag planterade i trälådan ute på altanen lever ännu... hihihi

Om jag orkar, kan för ryggen rättare sagt, ska jag se om några hallonplantor har klarat sig och hitta en ny plats att sätta dem.

Torsten fick i går åka akut till tandläkaren och dra ut en visdomstand som han hade väldigt ont i. Han kan inte tugga så det blir yoghurt och te och macka. I dag undrade han hur lång tid det tar för hålet att läka...

Förra onsdagen var vi till Uppsala och sömnapné. Jag fick en ny CPAP och andningsmask. Den apparat jag hade var för gammal och utbytt likaså masken. Jag hade haft apparaten sedan år 2004. Nya apparaten var liten och behändig och med dataminne så jag kan se hur sömnen varit och om masken fungerat bra.

Nu ska jag ta en nattdusch och sedan sträcka ut onda ryggen i sängen på rena lakan... dä´ni

Natti, natti  • Comments(0)//bettan.lojdstrom.se/#post285