Bettans Blogg

Bettans Blogg

Om bloggen

Lite tankar och funderingar som dyker upp.

27 december

December 2012Posted by Bettan Thu, December 27, 2012 17:04:46

Ett grannpar ca 2 km härifrån körde fast på vår väg i går när de skulle till oss. De fick skotta loss bilen. Men i dag fick vi vägen plogad så nu kan man komma och hälsa på oss.

Vi hade en jättetrevlig julafton med mycket god mat och mycket godis av alla slag. Torsten och jag, våra barn, barnbarn och barnbarnsbarn var hos äldsta barnbarnet med familj.

När vi var en 2-300 meter därifrån på vägen mötte vi en bil och Torsten körde lite för långt ut mot kanten så vi gled i diket. Men efter oss kom en stor 4-hjulsdriven bil som stannade. Föraren sa, jag drar upp er, ingen match. Han ville inte ha något för hjälpen utan hoppade in i sin bil, vinkade och sa God Jul. Jösses så snälla människor det finns.

Här är foton på småttingarna.

Sessan Molly så julfin.

Anton med julpaket och Molly som försöker öppna sitt.

Rissa undrar nyfiket vad är det som låter när Molly och Anton provar alla ljud på en av julklapparna.

Ha det så skönt i mellandagarna!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Annkila Fri, December 28, 2012 19:40:34

Hej och god fortsättning!

Så söta småttingar :-) Det är ju dom som gör julen, tur vi har Julia som är liten, kan inte förstå hur de andra barnbarnen har kunnat bli så "gamla" ;-)

Det finns änglar...Gubben har fått låna en rullator av en äldre dam i huset bredvid. Hon hade hört att han var dålig i ben/höft och hon tyckte att hon var för ung för rullatorn ( bara 84)

Kram Annkila

Posted by Bettan Fri, December 28, 2012 19:12:56

Vilken tur ni hade med den som stannade för att hjälpa. Änglar finns det är ett som är säkert =). Önskar er ett gott nytt år & tackar för vänskapen i det året som snart är tillända. Kram din namne =)