Bettans Blogg

Bettans Blogg

Om bloggen

Lite tankar och funderingar som dyker upp.

Ang. pumpen m.m.

NOVEMBER 2017Posted by Bettan Fri, November 10, 2017 02:46:54

Torsten ringde Konsumentverket i Stockholm som sa att det vi kunde göra var att maila installatören och reklamera reparationen, ifrågasätta varför de inte avrådde oss att reparera pumpen i maj när de visste att samma fel skulle uppstå på nytt och på nytt.
Konsumentverket i Sthlm sa att vi skulle kontakta lokala konsumentverket, Enköping att få hjälp att skriva. Men konsumentverket i Enköping har bara öppet tisdagar mellan kl. 13-15 för dropp-in besök. Då mailade jag dem och bad om ett möte. Jag fick svaret
På tisdagar mellan 13-15 finns möjlighet att få träffa mig på biblioteket. Det är drop-in som gäller, så det går inte att boka en tid. Du är välkommen!
så de verkar inte, tycker jag, så angelägna att hjälpa en.
Dåligt av Enköpings kommun att inte ha riktig konsumenthjälp.
Får vi ingen hjälp får vi skrota alltihop och då har vi kastat över 100 000 i sjön. Bedrövligt!

En kväll här när vi tittade på tv så började bilden pixla och försvinna och till slut försvinna helt. Vi trodde att det var tillfälligt för så kan det bli ibland. Men det fungerade inte dagen därpå heller så Torsten ringde Viasat för det är dem vi har. Det visade sig vara vår box som pajat. 1 300 kr för en ny som ska komma i dag.

Grävmaskinen läckte hydraulolja. Räkningen har inte kommit ännu. Suck! Aldrig får man vara glad!

Den 6 november opererade jag höger öga för gråstarr. Operationen gick bra men jag ser suddigt ännu. Genom att jag är diabetiker är en sådan op. Inte helt riskfri så därför tog de bara ett öga nu och det andra senare när detta öga blivit bra. Jag har 3 olika ögondroppar. Två för det opererade och en för det andra ögat. Ska bli skönt att kunna se ordentligt. Hoppas det finns hjälp för tummarna för ryggen kan de inte göra något åt säger läkarna. Jag har ju ”rulle” som hjälper mig när jag ska ut och gå och i affärerna gå med och få stöd av kundvagnen.

Jösses, vad tiden springer iväg. Redan 10 november och innan man vet ordet av är det 1:a Advent. Jag tycker om att ta fram ljusstakarna då. Tomten som min mamma gjort brukar också få komma fram och stå i trappen till övervåningen.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Anki Nyzell Fri, November 10, 2017 08:04:41

Jag läste din blogg och det är mycket för er just nu. Kan ni inte ta kontakt med J.O så kanske dom kan hjälpa er . Så här får det inte gå till. Hoppas du blir bra i ögonen snart. Har du artros i händerna så låter det inget vidare. Sätt på dig handskydd, det kanske hjälper lite iaf. Ha det så bra du bara kan. Kram.